12.08.2019
Omgevingsvergunning verleend totaal renovatie + uitbreiding woning aan de Schoolstraat te Eersel. De bestaande woning wordt gestript tot casco, aan de achterzijde uitgebouwd (ook op de verdieping), volledig geïsoleerd, en herbouwd met een nieuwe gevelsteen + dak-afwerking.
07.07.2019
Sloopwerkzaamheden woning Schoolstraat te Eersel zijn al ver gevorderd. De woning wordt volledig gerenoveerd en zowel op de begane grond als op de verdieping uitgebouwd. De eigenaars voeren deze grootschalige verbouwing geheel in eigen beheer uit. Ik zal hen hierin begeleiden.
21.06.2019
Sloopwerkzaamheden t.b.v. uitbouw woning te Veldhoven. De nieuwe funderingen zijn gesteld. Na het storten kan het staal geplaatst worden.Dan kan de hoek van de woning gesloopt worden, en worden de nieuwe contouren zichtbaar.
20.03.2019
Omgevingsvergunning verleend voor een grootschalige verbouwing / renovatie van een twee-onder-een kap woning te Veldhoven. De bestaande woning wordt volledig gerenoveerd, en aan 3 zijde uitgebreid. Aan de voorkant middels een erker, aan de achter- en zijgevel door een aanbouw. Integraal verbonden middels een doorlopende (terras-) overkapping. Wat er voor zorgt dat er één logisch mooi geheel ontstaat.