22.11.2019

De herbouw van de mantelzorgwoning in de langgevel boerderij is gestart. De rechtstand is geplaatst, dus nu kan begonnen worden met het optrekken van de draagwanden. Hopelijk blijft de vorst nog even uit.
15.11.2019

Omgevingsvergunning verleend voor een moderne bungalow te Bergeijk! De woning is levensloop bestendig ontworpen en volledig energie-neutraal. De bouwvergunning is in één dag afgegeven middels een gecertificeerde omgevingsvergunning.
18.10.2019

De verbouwing woning JS te Veldhoven begint vorm te krijgen! De leefruimte opent zich naar de tuin en het terras, middels hoge raampartijen. Wat een erg mooi gevoel van ruimte geeft. De harmonica-pui tussen keuken en terras is erg netjes geplaatst.
23.09.2019

Herbouw gedeelte van cultuur historische-waardevolle lang-gevel boerderij tot mantelzorgwoning, te Eersel.
12.08.2019

Omgevingsvergunning verleend totaal renovatie + uitbreiding woning aan de Schoolstraat te Eersel. De bestaande woning wordt gestript tot casco, aan de achterzijde uitgebouwd (ook op de verdieping), volledig geïsoleerd, en herbouwd met een nieuwe gevelsteen + dak-afwerking.
07.07.2019

Sloopwerkzaamheden woning Schoolstraat te Eersel zijn al ver gevorderd. De woning wordt volledig gerenoveerd en zowel op de begane grond als op de verdieping uitgebouwd. De eigenaars voeren deze grootschalige verbouwing geheel in eigen beheer uit. Ik zal hen hierin begeleiden.
21.06.2019

Sloopwerkzaamheden t.b.v. uitbouw woning te Veldhoven. De nieuwe funderingen zijn gesteld. Na het storten kan het staal geplaatst worden.Dan kan de hoek van de woning gesloopt worden, en worden de nieuwe contouren zichtbaar.
20.03.2019

Omgevingsvergunning verleend voor een grootschalige verbouwing / renovatie van een twee-onder-een kap woning te Veldhoven. De bestaande woning wordt volledig gerenoveerd, en aan 3 zijde uitgebreid. Aan de voorkant middels een erker, aan de achter- en zijgevel door een aanbouw. Integraal verbonden middels een doorlopende (terras-) overkapping. Wat er voor zorgt dat er één logisch mooi geheel ontstaat.