02.2024

Ontwerp gereed voor een nieuw te bouwen woning te Wintelre. De woning bevind zich centraal op een groot perceel aan de rand van de weilanden / het dorp. De woning is dusdanig slim vormgegeven dat de omvang redelijk compact is kunnen blijven. Het rondlopende terras ligt verhoogd t.o.v. het landschap en loopt door een een subtiele plint. Hierdoor lijkt de woning op een ‘sokkel’ verheven te staan op deze mooie locatie.
01.2024

Ontwerp gemaakt, en de vergunning aangevraagd, voor een pré-mantelzorgwoning in een bijgebouw naast een monumentale woning te Vessem. De mantelzorgwoning heeft de uitstraling van een ‘schuurwoning’ met grote houten spanten en een forse vide. Het dak word vernieuwd en laten we over steken zodat een overdekt terras gecreëerd word in het verlengde vd leefruimte.
11.2023

Luyksgestel word o.a. gekenmerkt door verschillende mooie cultuurhistorische langgevel boerderijen. Afgelopen halfjaar heb ik een plan ontwikkeld voor de renovatie, en complete interne verbouwing, van Dorpsstraat 164. Zodat deze bijzondere woning voor de toekomst behouden word, en zelfs een heel stuk mooier (deels in oorspronkelijke vormgeving) eruit komt te zien! Voor dit project heb ik nog een gecertificeerde omgevingsvergunning kunnen aanvragen, dus dit verliep erg soepel en snel.
10.2023

Omgevingsvergunning geregeld voor een grootschalige renovatie, verbouwing en uitbreiding jaren 60 woning aan de Dr. Raupstraat te Bergeijk. Door het verhogen van het dak, en het uitbreiden van de bestaande aanbouwen achter, word de leefruimte flink vergroot. In combinatie met een flinke renovatie, woont men straks weer in een frisse, nieuwe en vooral ruime woning!
09.2023

De moderne bungalow aan De Uitvang in Bergeijk is wind en waterdicht. Momenteel is men druk bezig met de binnen afwerkingen.
De dubbele boei, en de sterke horizontale lijnen, evenals de hoge ‘scheidingsmuur’ (scheiding woning / garage) geven de woning meer ‘body’, en maken het een mooi en spannend geheel. Het word een unieke eigentijdse woning.
08.2023

Vergunning geregeld voor een aan een jaren 70 woning te Waalre. De uitbreiding voegt een functioneel achter-portaal + berging toe aan de woning, evenals een werkruimte + gastenverblijf met badkamer ensuite. Door een multifunctionele opzet de woning tevens toekomstbestendig gemaakt.
07.2023

Omgevingsvergunning ingediend voor de bouw van twee nieuwe gezinswoningen op ’t Loo te Bergeijk. Op de plek van de oude woonboerderij worden 2 nieuwe woningen gebouwd in landelijk moderne stijl. Op deze manier bied de locatie van het ‘ouderlijke huis’ onderdak aan de gezinnen van de twee zoons. Een mooi familie project. Wat zeker een aanwinst zal zijn voor de buurt en het straatbeeld.
06.2023
De eigenaar is gestart met de sloopwerkzaamheden. De grootschalige verbouwing / renovatie / uitbreiding van deze woning aan de Postakkers te Eersel wordt in eigen beheer gedaan, waarbij men zelf ook flink de handen uit de mauwen gaat steken. Door de flinke omvang van de werkzaamheden zal dit een mooie uitdaging gaan worden. De woning zal de komende maanden een flinke transformatie ondergaan. Ik ben benieuwd!
05.2023
Ontwerp gereed voor een bedrijfspand aan de Waterlaat (fase 2) te Bergeijk. Het vooroverleg (- omgevingsvergunning) voor dit nieuwe bedrijfspand is, zonder opmerking, akkoord bevonden, dus nu kan gestart worden met het onderzoeken van de financiële haalbaarheid. Hopelijk mag ik dit mooie project op korte termijn verder uitwerken.
04.2023
De eerste contouren van het atelier, naast de woning aan de Willibrorduslaan te Eersel, begint vorm te krijgen. Dit bijzondere gebouwtje krijgt een afwijkend, licht hellend dak met een sedum toplaag. Dit groendak past erg mooi bij de verticale donker houten gevelbekleding en de houten constructies, welke vanuit de woning, en vanaf de straat, mooi zichtbaar zullen zijn. Als het atelier gereed is, gaat met starten met de ingrijpende verbouwing + grote uitbreiding van de naastgelegen woning.
03.2023
Ontwerp gereed gemaakt voor deze mooie verbouwing / uitbreiding te Vessem. De woning word intern compleet veranderd, en aan de achterzijde uitgebouwd. De uitbouw heeft een moderne tijdloze uitstraling en bevat een aantal mooie details. Hier bevind zich de nieuwe leefkeuken met hierboven een spannende verblijfsruimte met grote vide. De bestaande woning krijgt een nieuwe gevel en raamindeling waardoor er één geheel ontstaat.
02.2023
Deze woning aan de Broekstraat te Bergeijk word eveneens compleet gerenoveerd en verbouwd. Het ontwerp + de omgevingsvergunning heb ik eind vorig jaar gereed gemaakt & aangevraagd. Men is sinds kort gestart met de sloopwerkzaamheden, dus nu is de omvang van deze ingrijpende verbouwing duidelijk zichtbaar. De eigenaars gaan dit project zelf oppakken. Ik wens deze zelfbouwers heel veel succes, en zal ze, indien nodig, uiteraard graag ondersteunen.
01.2023
Omgevingsvergunning verleend voor een ingrijpende en veelzijdige verbouwing van deze woning aan de Postakkers te Eersel.
De woning word in zijn geheel gerenoveerd, intern compleet veranderd, en aan meerdere zijden uitgebouwd. Door het toevoegen van een erker, het uitbreiden van de leefruimte aan de linker zijde + achterkant, een overdekt terras + carport, en het verhogen van het dak, ontstaat er een compleet nieuwe woning met bijna 2 x zoveel oppervlakte. Toch blijft de bestaande karakteristiek van de woning behouden.
01.2023
Het ontwerpen van een parkeerkelder vergt veel aandacht voor details, zo moet de hellingbaan verschillende knikken bevatten (o.a. afh. van de wielbasis van een auto), en moeten er verschillende waterkeringen worden ingewerkt. Deze woning aan de Lommelsedijk in Luyksgestel word aan de zijkant uitgebouwd. De kelder word tevens gebruikt als garage. Een uitdagend project die mijn voorliefde voor bouwtechniek weer helemaal boven haalt.
12.2022
Omgevingsvergunning verleend voor een veelzijdige verbouwing + renovatie van een karakteristieke woning aan de Willibrorduslaan te Eersel. De aanbouwen en het atelier hebben een eigen afwijkende uitstraling. De woning word verbouwd (en op de verdieping uitgebouwd) met behoud van zijn eigen stijl. Een mooie combinatie.
11.2022

Aan de Uitvang te Bergeijk word een moderne levensloopbestendige enkel-laags woning gebouwd. Het grondwerk is gereed (dit is een van de weinige locaties in de omgeving waar er geheid moet worden!) en de begane grond vloer is geplaats. Voor dit project neem ik, het komende halve jaar, ook de bouwbegeleiding op mij.
10.2022
De landelijk-moderne woning aan de Stevert te Steensel is opgeleverd. Het was een complexe (veelzijdige) woning om te ontwerpen en (de bouw) te begeleiden. Maar het resultaat mag er wezen. Als het bijpassende tuinontwerp straks gereed is, durf ik gerust te stellen dat Steensel er een pareltje bij heeft.
09.2022
De woning aan de Gildetrom te Bergeijk is opgeleverd. Compliment voor de aannemer en de opdrachtgevers, het ziet er erg goed uit. Mooi om te zien dat de horizontale belijningen, en de doordachte details goed tot zijn recht komen. En de woning er niet zo uit komt te zien zoals hij in 3D ontworpen is. Het feit dat er geen compromis gedaan is hieromtrent, betaald zich dubbel en dwars terug in een unieke eigentijdse woning.
07.2022

De bouw van mijn nieuwe kantoor (-aan huis) te Eersel, begint vorm te krijgen. De ‘atelier-uitstraling’ (met licht-inval van alle zijden, en moderne uitlijningen /-details) begint nu al zichtbaar te worden. Naar verwachting kunnen we eind van het jaar hier de eerste gasten ontvangen.
06.2022
Nieuwbouw woning aan de Postelseweg te Eersel is opgeleverd. Men woont er nu een aantal maanden, en is erg tevreden over het doorlopen ontwerp- en bouwtraject! Ik ben er op de koffie geweest, om even na te praten en de resultaten te bekijken. Altijd leuk om een rondleiding te krijgen door enthousiaste / trotse zelfbouwers.
05.2022
Ontwerp voor een vrijstaand bijgebouw te Vessem is door de gemeente goedgekeurd. Het bijgebouw combineert een atelier / studio (kantoor aan huis), een gastenverblijf, en een forse garage / opslagruimte. Er is een uitgebreid traject doorlopen om dit bouwwerk te mogen realiseren, ter vervanging van alle bestaande bouwwerken.
04.2022
Het exterieur van de woning aan de Stevert te Steensel is grotendeels gereed. De woning is wind en waterdicht, dus de aannemer kan starten met de binnen-afwerkingen. Het geheel begint er erg mooi uit te zien, en ik krijg ook veel positieve reacties van mensen uit de omgeving.
03.2022
Totaal renovatie van de langgevelboerderij aan de Witrijseweg vordert goed. Deze boerderij bevat, naast een woon-gedeelte, 2 te verhuren accommodaties voor 6-8 gasten. En is onderdeel van recreatiebedrijf De Negende Zaeligheyt.
Wellicht dat er einde van het seizoen de eerste nieuwe gasten ontvangen kunnen worden.
02.2022

De ruwbouw van de woning aan de Gildetrom te Bergeijk is bijna gereed. De gevel- en dakafwerkingen zijn geplaatst, dus de aluminium kozijnen kunnen erin. Hierna is alles wind- en waterdicht zodat er aan de afbouw gestart kan worden.
01.2022
De schop is in de grond bij recreatie bedrijf De Negende Zaeligheyt te Bergeijk (Witrijt). Het terrein achter de herberg wordt in gericht als ‘natuur-camping’ met privé sanitair. De sanitair-gebouwtjes komen zig-zag tussen de aanwezige natuur te liggen. Veelal aan de randen tussen de bomen (foto is van het meest centrale gebouwtje, hier komen aanplantingen omheen).

12.2021
Net voor de kerstvakantie is de eiken-constructie van de landelijk-moderne woning aan de Stevert te Steensel geplaatst. Werkelijk een fantastisch gezicht!
Deze is geheel in 3D uitgetekend, en op voorhand (deels) machinaal geprefabriceerd door Techwood B.V. Het kost de nodige werkvoorbereiding, maar het resultaat mag er wezen.
Complimenten aan de aannemer BouwMaas.
11.2021

Gecertificeerde omgevingsvergunning verleend voor deze eigentijdse bungalow te Bergeijk.
De verschillende sprongen in dak en wand-delen geven de woning de nodige ‘body’ & ‘dynamiek’, zonder de elegante uitstraling te verstoren. Nu opzoek naar een enthousiaste aannemer!
10.2021
Nieuwbouw woning aan de Gildetrom te Bergeijk heeft het hoogste punt bereikt, omdat de stalen dakportalen geplaatst zijn. De omvang van deze ruime woning begint vorm te krijgen. Hopelijk krijgt de aannemer alles wind en waterdicht voordat het gure winterweer eraan komt. Dit gaat een eye-catcher worden in de buurt, en een erg fijne woning om in te leven!
09.2021
Uitbreiding van woning aan de Aelenstraat te Eersel begint vorm te krijgen. De aanbouw zorgt voor veel extra leefruimte, welke middels grote puien geopend is naar het terras en de tuin. De begane grond krijgt hierdoor een totale transformatie. Een kookeiland gaat de overgang vormen tussen de nieuwe ’tuinkamer’ (aangrenzend aan een rondlopend overdekt terras) en de woonkamer.
08.2021

Na de bouwvak is gestart met het uitzetten van de bouw voor Stevert 29.
De bronbemaling is geplaatst om de grondwaterstand tijdelijk te laten dalen, zodat de kelder uitgegraven kan worden.
Wat een fanatische bouwperceel is dit, in het buitengebied ten zuiden van Steensel, aan de rand van de bossen, en de weilanden.
De landelijk-moderne woning die hier gerealiseerd gaat worden, zal een mooie aanvulling zijn voor het historische buurtschap ‘De Stevert’.
07.2021
De totaal renovatie van Vlasven te Eindhoven verloopt voorspoedig. Erg stoer dat de opdrachtgevers een dusdanig grote verbouwing (vernieuwen / verhogen dak, totale interne verandering + uitbreiding begane grond) in eigen beheer doen!
De kinderen vinden het natuurlijk fantastisch, en maken al volop gebruik van de tuin.
07.2021
Net voor de bouwvak is er gestart met de fundering van de nieuwe woning aan de Gildetrom te Bergeijk. De fundering + de rechtstand is in 2 dagen geplaatst door gebruik te maken van het Isotras systeem. Een erg mooie, innovatief, product uit Hapert. Bouwbedrijf Borrenbergs gaat na de vakantie verder met de ruwbouw. Ook zal de installateur dan de bronnen slaan voor het bodem-warmtepomp systeem. Wat deze eigentijdse woning van alle comfort zal voorzien.
06.2021
Omgevingsvergunning verleend voor de verbouwing / uitbreiding van deze woning aan de Vossenlaan te Waalre.
De opdrachtgevers vroegen mij een ontwerp te maken voor een aanbouw, om de woning levensloop bestendig te maken. Ik heb echter een integraal ontwerp gemaakt voor de gehele begane grond, en hen op deze manier positief verrast. Dit ontwerp verbeterd de bestaande opzet, en versterkt de ruimtelijke belevingen en het praktische gebruik enorm.
05.2021
De nieuwe contouren van de verbouwing van woning Vlasven te Eindhoven zijn zichtbaar. Door het dak steiler te maken (1,5m hoger) en aan weerszijden dakkapellen toe te voegen, oogt het als een compleet nieuwe woning! Zeker in combinatie met de nieuwe gevelopeningen, en uitbreiding van de leefruimten op de begane grond. Een woning die recht doet aan dit mooie perceel aan de rand van Eindhoven.
04.2021
De moderne uitbreiding van woning / kantoor aan de Gebroeders Hoeksstraat te Eersel is afgerond. Deze jaren ’60 woning is aan de linker zijde uitgebouwd met een tuinkamer / kantoor. Het platte dak steekt aan weerzijde over, en loopt als overkapping door achter woning. Aan de andere zijde vd woning gaat deze over in een nieuwe carport. Hierdoor ontstaat er één rustig geheel, en een mooie overgang naar de rondlopende tuin / de verschillende terrasjes.
03.2021
Gecertificeerde omgevingsvergunning verleend voor de renovatie van de voormalige boswachterswoning aan de Witrijt te Bergeijk.
De woning krijgt een complete metamorfose. De gehele schil (dak, wanden) wordt veranderd. En ook het interieur gaat compleet op de schop. Door een PV-dak, warmtepomp en WTW toe te voegen wordt deze woning extreem duurzaam en compleet energie-neutraal.
02.2021
De bungalow / villa aan de Weebosserweg te Bergeijk is in de afbouw-fase beland. Het genuanceerde witte metselwerk is gevoegd, en komt nu echt tot zijn recht. Zeker in combinatie met de donkere antraciet kozijnen en aluminium daktrimmen. Dit gaat een pareltje worden!
01.2021
Bouwvergunning verleend voor deze moderne nieuwbouw woning aan het Gildetrom te Bergeijk. Door de omgevingsvergunning ‘gecertificeerd’ aan te vragen, werd deze binnen 1 dag verleend. Hierdoor kon er direct begonnen worden met de eerste voorbereidingen.
Mijn opdrachtgever gaat deze woning in eigen beheer bouwen. Als eerste wordt het bijgebouw gerealiseerd. Zodat ze hier alvast kunnen wonen.
01.2021
Grootschalige verbouwing woning Vlasven Eindhoven is gestart.
De woning krijgt een enorme facelift. Het dak wordt verhoogt, er worden grote dakkapellen toegevoegd, de raamindelingen veranderen, en de woning wordt aan de achterzijde uitgebouwd. Ook het interieur gaat compleet op de schop. Dit wordt een erg dankbaar project. Hopelijk vordert de bouw goed, want de eigenaars gaan dit project in eigen beheer oppakken.
12.2021

Omgevingsvergunning verleend voor deze modern-landelijke woning aan de Stevert te Steensel.
Vanwege de complexiteit hebben de opdrachtgevers hebben mij gevraagd dit project te begeleiden. Dus ik blijf ook bij het uitvoeringstraject betrokken, om deze in goede banen te leiden. De aanbesteding heb ik voor hen geregeld, en Bouw Maas (regionale aannemer uit Eersel) mag dit fantastische project gaan vormgeven. Op een goede samenwerking!
11.2020
Omgevingsvergunning verleend voor een grootschalige verbouwing / renovatie van woning Vlasven te Eindhoven. Deze jaren 90 woning krijgt een complete metamorfose.
10.2020
Bouwvergunning verleend voor de nieuwbouw van een levensloop bestendige + energie-neutrale woning aan de Postelseweg te Eersel.
Het ontwerptraject verliep erg soepel o.a. door een goede samenwerking met gemeente Eersel. De vergunning is verleend met enkel positieve reacties van de welstandcommissie. Dit najaar zullen de eerste bouwvoorbereidingen kunnen starten.
10.2020
Mantelzorgwoning, in voormalig stalgedeelte van woonboerderij, aan de Hazenstraat te Eersel is opgeleverd. De oorspronkelijke staldeur is vervangen door een grote pui, welke, samen met de verschillende ‘stalraampjes’ rondom, zorgen voor veel licht in de leefruimte. Het is een erg fijne woning geworden waar de eigenaar ongetwijfeld nog vele jaren zelfstandig kan wonen.
09.2020

De ruwbouw van de bungalow / villa aan de Weebosserweg te Bergeijk vordert goed. De witte gevelsteen, met volle geborstelde voeg (toon op toon) komt erg goed tot zijn recht. Vanuit de omgeving is er ook de nodige aandacht, en krijgen we volop positieve reacties! Goed om te horen dat het ontwerp nu al gewaardeerd wordt.
08.2020
Vooroverleg omgevingsvergunning (concept aanvraag bouwvergunning) is, zonder aanmerkingen!, door de gemeente Eersel en de welstandcommissie goedgekeurd.
Deze landelijke nieuwbouw woning , te Steensel, heeft vanaf de straatzijde de uitstraling van een traditionele langgevelboerderij. De achtergevels hebben een moderne opzet, en zijn rondom ‘geopend’ naar de tuin. Middels verdiepingshoge raampartijen binnen een constructie van houten spanten / binten.
07.2020
Bouwvergunning toegekend voor het inrichtingsplan + privé sanitair (geïntegreerd in de natuur) van natuur-camping De Negende Zaeligheyt (SBP Outdoor).
Voor de nieuwe (door ons vormgegeven) camping heb ik tevens een bijhorende accommodatie ontworpen. Bij slecht weer kunnen de gasten van de camping hier heerlijk vertoeven. Het ontwerp is gebaseerd om een veldschuur / jachthuis. Het krijgt een centrale plek op het terrein, naast de reeds aanwezige ‘herberg’.
06.2020
De grootschalige verbouwing van deze woning aan de Broekstraat te Bergeijk vordert erg snel.
De nieuwe contouren van de voorgevel worden zichtbaar. De buitengevel is verwijderd zodat de gehele woning degelijk kan worden geïsoleerd. Aan de rechter zijde is de woning verbreedt met 4,5m. Door deze ‘facelift’ zal er een compleet nieuwe woning ontstaan, welke beter in verhouding is met het brede perceel. Benieuwd hoe het totaalbeeld eruit komt te zien met de grote uitbouw aan de achterzijde.
05.2020
Grootschalige verbouwing woning aan de Piet vd Lindenstraat te Veldhoven is opgeleverd.
Deze twee-kapper is volledige getransformeerd en heeft, op de begane grond, de uitstraling gekregen van een luxe villa. De leefruimte beneden is aan de achterzijde uitgebouwd en is, middels verdiepingshoge raampartijen, volledige geopend naar de tuin.
De nieuwe keuken bevind zich in een aanbouw welke over gaat in een overdekt terras.
04.2020
Ruimtelijk ontwerp voor een natuur-camping met privé sanitair en bijhorende accommodaties voor recreatie bedrijf De Negende Zaeligheyt (SBP Outdoor) op De Witrijt.
Bij de vormgeving van dit concept-plan is het totale recreatie bedrijf her-bekeken. Het bestaande landschap / de aanwezige natuur, vormt het uitgangspunt bij de nieuwe indeling van het terrein.
Het ontwerp-bestemmingsplan is positief ontvangen door de gemeenteraad, dus de ontworpen bebouwing (prive sanitair geïntegreerd in de natuur + nieuwe slecht-weer accommodatie) kan verder worden uitgewerkt.
04.2020
Meest ingrijpende verbouwing tot nu toe!
Deze woning aan de Broekstraat te Bergeijk wordt volledig gestript en aan 2 zijden uitgebouwd.
De bestaande woning (hoofdbouw) wordt 4,5m verbreedt, en aan de achterzijde wordt, over de gehele breedte, een aanbouw van 4m geplaatst. Dit resulteert in een compleet nieuwe woning, zowel qua indeling als qua uitstraling. Dit project is bewust ingestoken als een ‘verbouwing’ zodat de bestaande positie (dicht tegen de perceelsgrens) behouden kon blijven, en er geen warmtepomp + w.t.w. toegepast hoeft te worden. Wat al bij al toch een behoorlijke besparing op de bouwkosten geeft t.o.v. nieuwbouw.
03.2020
Verbouwing + uitbreiding aan de Hobbel te Walik (Riethoven) is grotendeels gereed.
De opdrachtgever heeft eigenhandig een nieuwe vleugel aan de bestaande (rechte) woning toegevoegd, en de gehele woning gerenoveerd. Beneden is een ruimte leefruimte ontstaan waarvan een gedeelte te ervaren is als ’tuinkamer’. Boven zijn twee nieuwe slaapkamers, een badkamer en inloopkast toegevoegd. Na de verbouw-werkzaamheden is de buitengevel wit gekeimd. Wat een mooi contrast geeft met de nieuwe antraciet aluminium kozijnen.
02.2020
De woning aan de Schoolstraat te Eersel is wind en waterdicht. De afwerk-fase is begonnen. Het geheel ziet er al erg fraai uit. De vergrootte nieuwe leefruimtes hebben een totale nieuwe woning gecreëerd.
11.2019
De herbouw van de mantelzorgwoning in de langgevel boerderij is gestart. De rechtstand is geplaatst, dus nu kan begonnen worden met het optrekken van de draagwanden. Hopelijk blijft de vorst nog even uit.
11.2019
Omgevingsvergunning verleend voor een moderne bungalow te Bergeijk! De woning is levensloop bestendig ontworpen en volledig energie-neutraal. De bouwvergunning is in één dag afgegeven middels een gecertificeerde omgevingsvergunning.
10.2019

De verbouwing woning JS te Veldhoven begint vorm te krijgen! De leefruimte opent zich naar de tuin en het terras, middels hoge raampartijen. Wat een erg mooi gevoel van ruimte geeft. De harmonica-pui tussen keuken en terras is erg netjes geplaatst.
09.2019
Vooroverleg met gemeente Eersel + de ruimtelijke kwaliteitscommissie, over het herbouwen van een gedeelte van een cultuur historische-waardevolle lang-gevel boerderij tot mantelzorgwoning, te Eersel.
08.2019
Omgevingsvergunning verleend totaal renovatie + uitbreiding woning aan de Schoolstraat te Eersel. De bestaande woning wordt gestript tot casco, aan de achterzijde uitgebouwd (ook op de verdieping), volledig geïsoleerd, en herbouwd met een nieuwe gevelsteen + dak-afwerking.
07.2019
Sloopwerkzaamheden woning Schoolstraat te Eersel zijn al ver gevorderd. De woning wordt volledig gerenoveerd en zowel op de begane grond als op de verdieping uitgebouwd. De eigenaars voeren deze grootschalige verbouwing geheel in eigen beheer uit. Ik zal hen hierin begeleiden.
06.2019
Sloopwerkzaamheden t.b.v. uitbouw woning te Veldhoven. De nieuwe funderingen zijn gesteld. Na het storten kan het staal geplaatst worden.Dan kan de hoek van de woning gesloopt worden, en worden de nieuwe contouren zichtbaar.
03.2019
Omgevingsvergunning verleend voor een grootschalige verbouwing / renovatie van een twee-onder-een kap woning te Veldhoven. De bestaande woning wordt volledig gerenoveerd, en aan 3 zijde uitgebreid. Aan de voorkant middels een erker, aan de achter- en zijgevel door een aanbouw. Integraal verbonden middels een doorlopende (terras-) overkapping. Wat er voor zorgt dat er één logisch mooi geheel ontstaat.